Medarbejder ved spulevogn

Ledige stillinger

Her på siden kan du se vores ledige stillinger og måske finde dit nye job. Vi er gode til at tage imod nye kolleger, og vi glæder os til at byde dig velkommen, uanset om du er nyuddannet eller har stor erfaring.

Hos os arbejder ingeniører, landskabsarkitekter, smede, geologer, jurister, procesoperatører, elektrikere og mange andre faggrupper sammen om at udvikle en bæredygtig forsyning. Vi er altid interesserede i nye kolleger, der vil være med til at værne om vores vitale infrastruktur og skabe en klimavenlig forsyning, der gør en forskel for hverdag og miljø. 

Hvis vi ikke lige har et job, der matcher dine kompetencer, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller dit CV til os på job@novafos.dk

  • Trives du i en arbejdsdag med masser af frisk luft og jord under neglene? Er du mødestabil, og vil du være med til at holde vores vandværker fine og i orden?

  • Har du interesse i at arbejde med data og opmåling inden for afløbsområdet? Og er du god til at koordinere landmålingsopgaver og praktiske opklaringer ude i felten? I Novafos prioriterer vi datakvalitet højt, da data spiller en helt central rolle i planlægningen af vores nye investeringer og er vigtige i forbindelse med drift og vedligehold af vores eksisterende afløbssystem.

  • Har du basic håndværkerskills, og vil du lære at føre tilsyn og samarbejde med branchens dygtige entreprenører? I Novafos har vi gang i mange spændende projekter, og vi er ret vilde med at skabe løsninger, der virker i praksis. Vi er dygtige til vores fag og bruger vores forskellige kompetencer til at levere rent og sundt drikkevand til store dele af Sjælland.

  • Hos Novafos har vi ambitioner om at være et bæredygtigt forsyningsselskab, og vi vil være helt i front, når det gælder udvikling af innovative, grønne og holdbare løsninger, der gør en forskel for vores hverdag og miljø.

  • Er du drevet af din faglige stolthed, og får du et sus i maven af at veksle mellem opgaver, der kræver fordybelse, faglig viden og projektledelse? Hos Novafos har vi ambitioner om at være et bæredygtigt forsyningsselskab, og vi vil være helt i front, når det gælder udvikling af innovative, grønne og holdbare løsninger, der gør en forskel for vores hverdag og miljø.