To medarbejdere står ved et bord

Vi tager vildt gerne imod både elever, studerende og praktikanter

Er du under uddannelse og har brug for et praktiksted, eller skal du skrive opgave om et emne inden for vand, spildevand eller klima, så er du meget velkommen hos os.

Vi er vant til at tage imod elever, også voksenelever, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt tilpas, og derfor har vi tilrettelagt et program, som du følger gennem hele din elevtid. 

Du har i høj grad mulighed for at præge din læring hos os. Jo flere opgaver du har mod på, jo mere ansvar vil du opleve at få. Og hele tiden har du mulighed for sparring og hjælp fra din vejleder og dine kolleger. 

Hvis du er ved at uddanne dig inden for vand, spildevand eller klima og skal skrive opgave – hvad enten det er på bachelor eller kandidatniveau – så har vi mange spændende emner, du kan tage fat på. Hvis du kommer med en ide – så har vi helt sikkert casen. 

Vi søger jævnligt efter studerende til at hjælpe os på vores mange projekter. Hvis vi ikke har et studiejob slået op lige nu, må du gerne kontakte os uopfordret. 

Vi tager imod ansøgninger til både løntilskud, fleksjob og virksomhedspraktik.

Uanset din situation er du altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder hos os. Skriv til os på job@novafos.dk eller ring på 44 20 80 00.