Familie på legeplads

Projektleder på klimatilpasning

Hos Novafos har vi ambitioner om at være et bæredygtigt forsyningsselskab. Vi vil være helt i front, når det gælder udvikling af grønne, stabile og innovative løsninger, der gør en forskel for vores hverdag og miljø.

Som leder eller medarbejder har mange arbejdsopgaver derfor klimatilpasning som fællesnævner. Vi skal forberede omgivelserne til fremtidens regn, så vi undgår vand i kældre og på veje. Og vi skal sikre, at vi fortsat kan nyde godt af rent badevand i søer og hav. Som planlægger eller projektleder får du ansvar for at tilrettelægge, projektere og gøre klar til udførelsen af vores klimaprojekter. Du skal blandt andet planlægge kloakseparering og vandløbsregulering i samarbejde med vores ejerkommuner og rådgivere og omsætte målsætninger til konkrete projekter.

Hos os bliver du en del af en virksomhed, hvor vi vægter samarbejde rigtig højt. Dine kolleger har forskellige faglige baggrunde, og vi er gode til at drage fordel af hinanden på vores projekter. Fælles er viljen og evnen til at skabe fremtidens bæredygtige løsninger – samt godt humør.   

Læs om vores klimaprojekter